ABC Holdet

ABC holdet er i øjeblikket midlertidigt lukket pga. trænermangel. 

ABC holdet er et hold for børn med særlige forudsætninger, som kræver lidt højere til loftet og mere tålmodighed end vore traditionelle karatehold kan tilbyde.

Vores målsætning med holdet er at opbygge en motorisk og teknisk kompetence samt mentalt overskud hos børnene til på sigt at kunne indsluse dem på et af vore traditionelle hold.

Der vil være en begrænsning på 12 deltager på dette hold, så vi med to instruktører kan sikre den fornødne opmærksomhed på den enkelte deltager.

Træningen vil foregå i en dialog og samarbejde med forældrene omkring barnets individuelle behov, og vi forventer derfor at forældrene er tilstede i en introduktionsfase.

Optagelse og indmelding sker efter en gensidig vurdering på baggrund af to prøvetimer.

Holdet træner en gang ugentligt tirsdag fra 16.00 - 17.00 og kontingentet fremgår af oversigten under "medlemskontingenter".

Vore instruktører på dette hold har en pædagogisk uddannelse og har faglig erfaring og specialviden om børn med særlige forudsætninger..

Nedenfor har vi lagt et par links til undersøgelser og ekspertudsagn om karates positive gevinster for børn med forskellige forudsætninger. Klik på linkene for at komme til undersøgelserne:

 

Kampsport hjælper autister>>

Kampsport giver vilde drenge ro>>

Karate hjælper 11 årige Oliver>>